S.C. Iris Build S.R.L

  • 1,2,3 Camere
  • S.C. Iris Build S.R.L
  • De la 48 - 92 mp
De la € 52,000
Aranjeaza o vizionare

Descriere

Mai mult decât un proiect imobiliar, Iris Rezidential e un concept unic de ansamblu rezidential ce ofera calitate si siguranta locuitorilor sai. Aflat în partea de nord a orasului, in zona Pipera chiar langa cladirile de birouri proiectul ia nastere pe un teren cu o suprafata de 1.140, în imediata vecinatate a zonelor comerciale (Planet Swim Gym, Swan Office, Global City, Penny Market, eMAG, Cubic Center,Vodafon Romania Technologies, Marcovet Veterinary Hospital) si de birouri din Bucuresti. Iris Rezidential îti ofera o locuinta de calitate într-o zona accesibila, un loc pe care sa îl numesti, cu drag, acasa.
Proiectul ofera, pe lânga intimitate, siguranta si trafic redus, o ocazie minunata de a prinde radacini într-un mediu sigur, linistit si plin de verdeata.Veti fi la cativa pasi de puncte de interes esentiale precum centre comerciale, mijloace de transport in comun (troleul 66, masinile RATB 413,467,468 si metrou), restaurante sau gradinite. Conceptul a fost gândit cu atentie la toate detaliile care asigura confort si pe serviciile comunitare exclusive.
Totul a început cu un amplu studiu de piata si cu un proces de proiectare întins pe mai bine de doi ani. Am vrut sa va întelegem nevoile si sa planificam fiecare pas pentru a va împlini asteptarile. Ca dezvoltator, ne-am luat angajamentul de a asigura si de a mentine standardele de calitate prin introducerea unor servicii conexe. Astfel, sistemul nostru de administrare a complexului va gestiona trecerea dezvoltarii de la fazele finale ale constructiei la momentul în care devine caminul tau. Garantam calitatea proiectului nostru. În plus, punem la dispozitia clientilor nostrii solutii de finantare pentru a asigura un proces usor de achizitie si pentru a garanta din nou angajamentul de a va oferi o locuinta de calitate.
Concept unic in Bucuresti, Iris Rezidential urmeaza trendul european al migrarii populatiei active cu venituri medii si mari catre zonele de nord ale marilor orase. Proiectul trateaza instalatii de alimentare, iluminat, prize, forta, instalatia de legare la pamant, semnalizare incendiu. Iluminatul natural va fi asigurat prin spatii vitrate in suprafete conforme normelor in vigoare. Imobilele beneficiaza de posturi videointerfon de exterior montate in zona de acces a fiecarei scari si retea de VDI (instalatie Tv, Voce-Date). Locuintele au fost prevazute cu toate instalatiile sanitare necesare pentru asigurarea conditiilor de igena, confort si siguranta. Conform planului de situatie, pe bulevardul Pipera se afla reteaua de alimentare cu apa si reteaua de canalizare. Cu o arhitectura moderna, finisaje de foarte buna calitate si apartamente spatioase, Iris Rezidential aduce aproape de tine toate facilitatile zilnice necesare.

Detalii

  • Zonă: Pipera

Te ajutam pas cu pas in gasirea locuintei perfecte